Şehit Ali İhsan Öger İlkokulu

WEB https://saio1.meb.k12.tr
Adres : Tapureli Köyü Erdemli/Mersin
VİZYON : Öğrencilerimizi, milli kimliğini kazanmış, kendisiyle ve dünyayla barışık, insanî değerleri benimsemiş, çağın gereklerine uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip, çevresini ve sağlığını koruyabilen özgüveni gelişmiş, eleştirel düşünmeyi öğrenmiş soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek.
MİSYON : Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, çocuğuna öğrenme için her fırsatın verildiğini bilsin.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :normal
Isınma : klima
Servis :
Ulaşım : Saatte bir Erdemli merkezden köye dolmuş kalkmaktadır. Sabah dolmuşu geç kalktığından öğretmenler özel servis tutarak ulaşımı sağlamaktadır
Yerleşim Yeri : TAPURELİ MAHALLESİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ilçe merkezine 35 km., il merkezine 65 km. uzaklığa sahiptir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :